perjantai 21. toukokuuta 2021

Esittelyssä lento kevytlentokoneella – tartu pienkoneen puikkoihin

 


Oletko kiinnostunut lentämisestä? Haluaisitko itse ohjata lentokonetta? Jos kyllä, niin saavuit oikeaan paikkaan. Esittelen sinulle tänään elämyksen, jossa pääset tarttumaan pienkoneen puikkoihin. Esittelykurssi kevytlentokoneella tarjoaa taivaallista menoa ja upeita maisemia kaikille lentämisestä haaveileville.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä itse ohjaamaan lentokonetta ammattilentäjän opastuksella. Tarkoitus ei ole ryhtyä täysipäiväiseksi pilotiksi, vaan toteuttaa sinun lentohaaveesi ja päästä tarttumaan ihka oikean pienkoneen ohjaimiin. 

Miltä pilottina oleminen tuntuu? No sehän selviää vain ja ainoastaan itse kokeilemalla. Tämä yksi suosituimmista lentoelämyksistä tarjoaa juuri sitä aina niin toivottua adrenaliinia, jännitystä, hämmästystä, innostusta ja onnellisuutta sekä tietysti myös upeita maisemia!

Mitä esittelykurssi kevytlentokoneella sisältää? 

Esittelykurssi kevytlentokoneella alkaa lyhyellä teoriaopetuksella lentämisestä, jonka jälkeen noustaan pienkoneeseen yhdessä kokeneen lento-opettajan kanssa. Lento-opettaja huolehtii koneen nostamisesta taivaalle ja turvallisesta paluusta maankamaralle. Sinä pääset halutessasi ohjausvastuuseen heti yläilmoissa.

Taivaalla liidellään noin 30 minuutin ajan. Kevytlentokone on keveydestään huolimatta vakaa menopeli. Nousu ja lasku sujuvat pienkoneella pehmeästi ja sulavasti. Pieniä ilmakuoppia saattaa kuitenkin tuntua, kuten aina lentäessä. 

Lennon jälkeen saat muistoksi videon ja aidon diplomin kevytlentokoneen ohjaamisesta. Lennon hintaan sisältyy myös Suomen Ultrapilotit ry:n jäsenyys. Lentoja järjestetään kaikkina vuodenaikoina sääolosuhteet huomioiden. Jos lentopäivälle sattuu huono sää, siirretään lento parempaan ajankohtaan. Tällä hetkellä lentoja järjestetään Hyvinkäällä.

Kenelle lento kevytlentokoneella sopii? 

Lento kevytlentokoneella soveltuu kaikille ilmailulajeista ja lentämisestä kiinnostuneille. Jos olet kokeilunhaluinen ja vauhdinnälkäinen, mitä vielä odotat? Hyppää koneen kyytiin ja lähde kokemaan elämys itse! 

Tämä lentoelämys toimii myös loistavana lahjana esimerkiksi tärkeän merkkipäivän johdosta tai vaikkapa polttareiden ohjelmanumerona. 

Huom.! Lentämiseen jää helposti koukkuun ja voi olla, että haluat päästä ilmaan uudelleen! ;-) 

Arvosteluja asiakkailta:

”Ihan superhieno kokemus! Suosittelen tällaista lahjaa mielelläni.”

”Mahtava kokemus, aurinko ja sää kruunasi kaiken näkymän taivaalta.”

”Lahjan lunastaminen oli helppoa sekä lento oli loistava. Kiitos lentäjälle.”

"Nostattaa arjen yläpuolelle, uskomaton kokemus! 

Kirjoittaja: Essi

Piditkö tästä artikkelista? Lue myös Essi testaa moottoroidun tandemvarjoliidon! Lue kokemukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti